Nätdejting tar över.

Alla har vi nätdejtat någongång, nästan alla i alla fall.
Det är redan jätte stort nu och det kommer bara bli ännu större.

Nätdejting är så sjukt slappt!
Tänk om ni ska gå ut och träffa någon snygg kille/tjej för första gången, och ni vet typ ingenting om varandra. Och det är naturligtvis inte så jätte negativt, men lite.
Ni måste duscha och fräscha upp er till max innan ni ska gå ut. Och det tar ju ett tag, och kostar ju pengar med all parfym samt kanske dyr mat och så. OM ni träffar en trevlig och snäll kille/tjej och att ni gillar varandra så är det ju lätt värt de. Men tänk om ni inte gör de? Då är det ju som att man kastat alla pengar i vattnet, kan man tycka.

Då är det bättre att sitta vid datorn med sina sönderklippta mjukisbyxor. Det gör absolut ingenting om ena benet på mjukisbyxorna är någon decimeter kortare än på det andra benet. Det ser ju inte de snygga tjejerna/killarna som ni snackar med. Och ni kan lukta svett, ha håret hur som helst och ha en riktigt grisig tröja på dig OCH även snacka med världens snyggaste person.
Drömmen ju!
Och innan man bestämmer sig för att träffas så får ni reda på en del om denna persons insida. Om ni inte alls har samma intressen är det bara och säga tack och hej nästa tjej. Ni vet hur det funkar.

Men om man gillar varandra så snackar man vidare och sen kanske det även blir några samtal, så kan man ju vänja sig vid rösten. Och om man har svårt och fatta en del dialekter så är det ju bra och "känna på" de lite innan man träffas så man inte bara står där som en idiot sen när man träffas och inte fattar ett dugg vad den andra säger.

Det finns ju naturligtvis många för- och nackdelar med nätdejting. 
Men orkar inte skriva mer om de nu.


På fredag åker färjan mot Riga, Lettland!
Skapligt skönt det kommer bli att komma iväg och bara glömma allt för några dagar.


Och "nollan" slog även till med ett fint citat igen!
(Han som jag skrev om i förra inlägget)
"Jag slog ner en myra förut!"

Manligt, mycket manligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0